Skip Navigation Links

TYPE Z500 & Z650

Deze type transportbanden zijn uitgerust met een tweedelig (Z500) of driedelig (Z650) trogstel. Aan de onderkant van de band zit een onderrol met rubberen ringen die ervoor zorgt dat de mest niet aankoekt. Beide modellen zijn voorzien van een zware rubberen band.Nokband Z500 op rail 

Voor het verdelen van de mest in een mestloods kunnen wij een eenvoudig railsysteem leveren welke in elk bestaand gebouw kan worden gemonteerd. De Nokband is voorzien van stalen spoorwielen en een aandrijving voor het op en neer rijden van de nokband.

Deze uitvoering is ook mogelijk bij de overige types.


Opvoerband type Z500
Opvoerband hangend aan de spanten.

Vulstation Z500
Transportband met dubbele looprichting en verrijdbaar. 

Onder de transportband bevinden zich twee mestcontainers. Door de looprichting om te draaien en de band te verrijden, kunt u de containers beurtelings vullen.


Transportbanden type Z500
Dwarsband uit stal en een vaste opvoerband met stalen overkapping.

Transportband type Z500
Draaibare opvoerband met stalen overkapping.

Transportband type Z650

Vaste nokband type Z650 met verdeelwagen.

Deze oplossing is ideaal voor het verdelen van de mest in een smalle ruimte. Deze band heeft een speciaal frame en een loswagen. De loswagen rijdt heen en weer over het frame en is voorzien van een ploegschraper die de mest van de band schraapt.


Transport

Door de modulaire opbouw van onze transportbanden zijn zij in vrijwel alle mogelijk denkbare situaties toe te passen en te monteren. Bijkomend voordeel is het kleine volume bij transport.
Geerts Smederij b.v.
Bredaseweg 56
4861 TD
Chaam

Tel: 0161-492138
Fax: 0161-491299
E-mail: info@geertssmederij.nl

Transportbanden:

Skip Navigation Links